Korona Zrt.

Papirusz Festék, Vegyi és Papíráru szaküzlet

A Papirusz Festék, Vegyi és Papíráru szaküzlet elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Fecskepart utca 4/B
Tel.: (22) 503-237, 503-205
Fax: (22) 503-206, 503-237
E-mail:  papirusz@koronazrt.hu

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 7:30 – 16:00
szombat – vasárnap ZÁRVA

A Papirusz festékbolt, vegyiáru és nyomtatványbolt Székesfehérváron a Fecskeparti lakótelepen található. Elsősorban, de nem kizárólag közületi boltként működik, leggyakrabban intézményeket, vállalkozásokat szolgál ki. Az üzlet legnagyobb előnye a rendkívül széles árukínálat: a legtöbb céges beszerzést egyszerre elintézheti nálunk!

nyomtatványbolt székesfehérvár

Hatalmas árukínálat várja a festékboltunkban Székesfehérváron

A Papirusz Festék-, Vegyi- és Papíráru szaküzlete többféle festéket, lakkot és gyantát kínál, valamint termékkínálatában szerepelnek a különböző festési segédanyagok, ecsetek is. Így akár otthona, akár vállalkozása igényel festési munkálatokat, egyszerre megvásárolhatja az összes szükséges alapanyagot és eszközt a Fecskeparti raktártelepen működő boltunkban.

Papirusz Festék, Vegyi és Papíráru szaküzlet Székesfehérváron

Papíráru és nyomtatványbolt részleg székesfehérvári üzletünkben

Az irodafelszerelés sok apró tétele, a különböző papírfélék, a változó nyomtatványok beszerzése egy nagyobb cég esetén már kifejezetten bonyolult és hosszadalmas feladattá tud válni.

Bár több papírbolt foglalkozik a hivatalos nyomtatványok forgalmazásával, mi kifejezetten nagy figyelmet fordítunk erre. A nyomtatványbolti kínálatunkban még a szigorú számadású nyomtatványokat, számlatömböket is szerepeltetjük, mivel ezeket egyre kevesebb helyen lehet megvásárolni. Széles választékot kínálunk ezen a téren is, hogy a vásárlóink céges beszerzéseit és ügyintézését gördülékennyé tehessük.

A nyomtatványokon felül a klasszikus irodai eszközök mint az iratrendezők, írószerek is megtalálhatóak üzletünkben.

Vegyiáru-felhozatal a Papirusz szaküzletben

A Fecskeparti raktártelepen lévő üzletünk harmadik profilja a háztartási és vegyi cikkek. Az általános tisztítószerektől kezdve a különböző fertőtlenítőszereken keresztül a mosó- és mosogatószerekig minden megvásárolható a Papiruszban. A háztartási cikkek terén főként kötözőanyagokat, takarítóeszközöket és műanyag tárolókat kínálunk.

A Papirusz Festék, Vegyi és Papíráru szaküzlet Székesfehérváron

A kiszolgálás színvonala és a termékkínálat meghatározó, amikor egy cég a beszerzéseiről dönt. A Papirusz szaküzletben épp ezért alakítottunk úgy a kínálatot, hogy három fontos kategóriát is lefedjünk a termékeinkkel.

A vásárlói élményen úgy dolgozunk, hogy rövid határidővel igyekszünk kezelni a felmerülő speciális igényeket, a különlegesebb áruk beszerzését. Továbbá visszatérő vásárlóinknak kedvezményeket és kedvező fizetési határidőt biztosítunk, hogy rugalmasan és hatékonyan intézhessék a beszerzéseiket nálunk. A gördülékeny vásárlások elősegítése végett díjmentes kiszállítást is vállalunk!

Hétfőtől péntekig történő nyitvatartással várjuk kedves vásárlóinkat a Papirusz Festék, Vegyi és Papíráru üzletében Székesfehérváron. Látogasson el üzletünkbe!

Itt talál meg minket