Korona Zrt.

GOMBHÁZ Fehérnemű és Rövidáru Bolt

A Gombház elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Fő utca 9.
Tel.: (22) 502-636 • Fax: (22) 502-636
E-mail: gombhaz@koronazrt.hu

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 9:00 – 18:00
szombat 9:00 – 13:00
vasárnap ZÁRVA

Hosszú évtizedek óta várja vásárlóit Gombház Fehérnemű és Rövidáru Bolt Székesfehérvár belvárosában a Fő utcán. A rövidáruk mellett hálóruhák, harisnyák, zsebkendők és többségében női fehérneműk találhatóak a termékkínálatunkban.

Hiszünk abban, hogy a barátságos, kis üzlethelyiségünkben egy másfajta, régimódibb, hangulatos vásárlási élményt jelent a szükséges áruk beszerzése. A hagyományokhoz ragaszkodva széles választék és tapasztalt, figyelmes kiszolgálás várja önt a Gombház rövidáru üzletben.

Rövidáru Székesfehérváron

Otthoni varráshoz, kézimunkához vagy kreatív projekthez keres hozzávalókat? Nálunk rengeteg gomb, pánt, tömérdek szalag, zsineg és sokféle cérna és fonal közül választhat az ízlésének megfelelőt. Gobelinhez és táncruhákhoz is talál megfelelő rövidárut székesfehérvári üzletünkben.

Akár a személyes hobbijához, kikapcsolódáshoz keresgél hozzávalókat, akár az otthoni ruhajavításhoz kutatja a megfelelő alapanyagot, a rendelkezésére állunk. Hogy egyszerűbbé tegyük a későbbi munkát, szívesen felvágjuk a megfelelő méretre az alapanyagokat!

A Gombház fehérnemű-kínálata

Fehérneműk terén jó minőségű melltartókat, alsókat és trikókat kínálunk. Az igények és a piaci ajánlatok nem mindig találkoznak, holott a kényelmes fehérnemű alapszükséglet. Ezt pontosan tudjuk, ezért a melltartó-felhozatalnak részei az extra méretezésű Dorina melltartók is, hogy minden vásárlói igényt ki tudjunk szolgálni.

A női fehérneműkön túl a Gombházban vásárolhat hálóingeket, pizsamákat és köntösöket, hogy az estéket, éjszakákat is kényelmes ruhadarabokban tölthesse. A ruházati kiegészítők terén pedig válogathat a különböző, finom harisnyafélék és szép zsebkendők között. Így a legtöbb fehérneműt, hálóruhát vagy kiegészítőt személyesen beszerezheti egy helyen, hangulatos, belvárosi kis üzlethelyiségünkben.

Minőségi rövidáru Székesfehérváron

Munkanapokon a dolgozókra tekintettel este 6 óráig tartunk nyitva, hogy mindenki kényelmesen beszerezhesse a szükséges rövidárukat, fehérneműket. A termékkínálatunkat folyamatosan alakítjuk és fejlesztjük, hogy nálunk mindig megtalálja a minőségi rövidárut vagy ruhadarabot, amelyet keres. Tapasztalt eladóinkkal közösen az a célunk, hogy a betérő vásárlóinkat mindig teljes körűen ki tudjuk szolgálni.

Központi elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető üzletünkkel, hétfőtől szombatig tartó nyitvatartással várjuk kedves vevőinket!

Itt talál meg minket