Korona Zrt.

Munkaruházati bolt - Székesfehérvár

A Munkaruházati bolt elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Prohászka Ottokár út 22.
Tel.: (22) 502-622 • Fax: (22) 502-623
E-mail: munkaruhazat@koronazrt.hu

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 8:30 – 17:00
szombat – vasárnap ZÁRVA

A munkaruházati bolt Székesfehérváron, a Prohászka utcában várja vásárlóit munkaruhák és munkavédelmi eszközök széles kínálatával. Akár saját felhasználásra, akár vállalkozása számára keres megfelelő felszerelést a munkavégzéshez, üzletünkben szakszerű kiszolgálásban lesz része.

jó minőségű munkaruha Székesfehérváron

A székesfehérvári munkaruházati bolt termékei

Termékkínálatunk során arra törekszünk, hogy tartós, kiváló minőségű és kényelmes ruhadarabokat kínáljunk. Minden munkakörben kiemelt jelentősége van, hogy a munkavégzést ne akadályozza az öltözet, hiszen a megfelelő felszerelés hiánya megnehezítheti vagy akár veszélyessé is teheti a munkafolyamatot. Ezért nélkülözhetetlen, hogy a konkrét feladatok elvégzésekor mindig az előírt munkaruházatot, munkafelszerelést viseljük.

Munkaruházati boltunk Székesfehérváron széles választékban kínál férfi és női munkanadrágokat, köpenyeket, kabátokat, amelyek biztosítják a szükséges láthatóságot, védelmet. Az üzletünkben megtalálhatóak a különféle típusú, fizikai és kémia védelmet nyújtó kesztyűk és sokoldalú munkavédelmi cipők, bakancsok, valamint védőszemüvegek, munkavédelmi sisakok is.

Legyen szó időjárás vagy hőmérséklet, kémiai vagy fizikai behatás elleni védelemről, vagy épp a láthatóságot előtérbe helyező munkaruházatról, szaküzletünkben biztosan talál alkalmas ruhadarabot.

Ha vállalkozása egységes megjelenéséhez szitázott, vagy varrott minta szükséges, azt is biztosítani tudjuk  a megrendelt egyenruhákon. Jelezze igényét bátran eladóinknál!

A munkaruha legyen jó minőségű és kényelmes!

Tisztában vagyunk vele, hogy a kiszolgálás minősége mennyit jelent a vásárlóink számára. Így bármilyen kéréssel fordulnak hozzánk az vevőink, amilyen hamar csak lehet, igyekszünk gondoskodni az áruk beszerzéséről. Törzsvásárlóink számára kedvezményeket és kedvező fizetési határidőt biztosítunk, hogy a vállalkozások munkaruha-beszerzései a lehető leggördülékenyebben történhessenek. Szakképzett eladóink minden hétköznap várják vásárlóinkat a munkaruházati boltban a Prohászka utcában!

Ha az egységes arculathoz szitázott vagy hímzett, varrt mintára van szükség a munkaruhákon, akkor arról is gondoskodunk, nagyobb darabszámú megrendelés esetén pedig díjmentes kiszállítást is szívesen vállalunk. Ezáltal az egyenruhák megtervezéséhez, elkészíttetéséhez nem szükséges több szolgáltatóval egyeztetnie: egy helyen, egyszerűen elintézheti a munkaruházat beszerzését!

Bármilyen hivatás képviselője is legyen, forduljon bátran eladóinkhoz! Arra törekszünk, hogy kínálatunkban minden szakma dolgozója megtalálja a szakszerű védőöltözetet.

Itt talál meg minket