Korona Zrt. - Metalloglobus színesfém és műanyag bolt - Székesfehérvár

A Metalloglobus elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Fecskepart utca 2/A
Tel.: (22) 503-223 • Fax: (22) 503-224
Jelenleg zárva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 7:30 – 16:00
szombat – vasárnap ZÁRVA

A Metalloglobus színesfém és műanyagbolt hatalmas árukészlettel várja látogatóit Székesfehérváron, a Fecskeparton. Szaniterszerelvényeket, félkész színesfém- és műanyagtermékeket kínálunk, hogy az építési, felújítási munkálatokhoz minden egy helyen beszerezhető legyen. Üzletünkben kiemelkedő színvonalú, személyes kiszolgálás várja, hogy segítsünk megtalálni a keresett darabokat!

Metalloglobus színesfém és műanyag bolt

Széles termékkínálat a Metalloglobus-ban Székesfehérváron

Legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a bronz- és rézrudak, -idomok. A Metalloglobus csavarboltként is működik Székesfehérváron, hiszen kilós áron vásárolható rengeteg különféle szeg, csavar és dübel is. A kimérésnek köszönhetően igazán kedvező áron szerezheti be üzletünkben a szükséges csavarokat!

A szaniterszerelvények kategóriájában főként csaptelepekkel és tartozékaikkal foglalkozunk. Különböző zárszerkezetek, lakatok és kilincsek is megtalálhatóak a Metalloglobus bolt kínálatában. Amennyiben acéltermékekre, PVC csövekre és idomokra lenne szüksége, látogasson el a Házépítők boltjába!

Pontosan ismerjük, hogy mekkora feladat egy építkezéshez előkészülni. A tervezés, a kötelező előírások, a tervezetek elfogadtatása, a megfelelő kivitelező kiválasztása nagy felelősség. Összetett feladat az összes apróbb és nagyobb alapanyag határidőre történő beszerzése is! Ezért a termékkínálat kialakításakor az vezetett minket, hogy az üzletben a legtöbb szükséges színesfém- és műanyagterméket, szerelvényt egy vásárlással mind beszerezhessék a vásárlóink.

Háztartási felhasználásra elektromos kisgépeket és eszközöket is forgalmazunk. Így ha otthoni felhasználásra vásárol, akkor az épületgépészeti megoldásokat, berendezéseket is megveheti a szaniterszerelvényekkel, fém-, műanyagtermékekkel és csavarokkal együtt. Egy bevásárlás és kezdődhet a ház felújítása!

Metalloglobus színesfém és műanyag bolt

Extra szolgáltatások a Metalloglobus színesfém és műanyagboltban

színesfém és műanyag bolt Székesfehérváron

Hiszünk abban, hogy hozzáértő, segítőkész eladóink munkája sokat hozzátesz a vásárlóink elégedettségéhez. Éppen ezért a széles termékkínálat mellett szakavatott tanácsadással is várjuk üzletünkben!

Törekszünk arra, hogy minél rövidebb határidővel kiszolgáljuk a speciális kéréseket is, valamint visszatérő partnereink számára kedvezményeket és kedvező fizetési határidőt biztosítunk. Díjmentes szolgáltatásaink közé tartozik a megvásárolt termékek kiszállítása és igény szerinti méretre vágása is – ezekkel igyekszünk vásárlóink elégedettségét megnyerni.

Hétfőtől péntekig várjuk vásárlóinkat a Fecskeparton Székesfehérváron!

Itt talál meg minket