Korona Zrt.

TRIUMPH Fehérnemű Szaküzlet

A Triumph üzlet elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Kossuth utca 6.
Tel.: (22) 507-367 • Fax: (22) 317-988
E-mail: viamodszfvar@koronazrt.hu

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 9:00 – 18:00
szombat 9:00 – 13:00
vasárnap ZÁRVA

A fehérnemű bolt Székesfehérváron a Kossuth utca 6. szám alatt, a Fekvő katona szoborral szemben található. Belvárosi szaküzletünkben elsősorban a Triumph márka termékeit kínáljuk, főként női vásárlóink számára. Eladóink segítőkészségének és szakértelmének hála biztosan megtalálja majd a megfelelő darabot!

triumph fürdőruha Székesfehérváron

Triumph fehérneműk a legnagyobb választékban Fehérváron

A Triumph márka neve egybeforrt a minőséggel és a tartóssággal. Egy Triumph fehérneműnél garantált, hogy évekig kényelmes és gyönyörű viselet lesz megbújva a ruha alatt. Minden nő tudja, hogy egy kényelmes és esztétikus fehérnemű mennyire alapvető szükséglet a hétköznapokban: akkor jó, ha észrevétlen saját magunknak is!

Fehérnemű boltunkban arra törekszünk, hogy a város legnagyobb Triumph fehérnemű kínálatát biztosítsuk az érdeklődőknek. A termékkínálatunkba Triumph melltartók, alsók és hálóruhák tartoznak. Akár alakformáló fehérneműt, akár egy romantikus hálóruhát keres, a Triumph termékek között megtalálja az önhöz illőt. Ha szeretné megtapasztalni a minőségi fehérneműk élményét, akkor a legjobb helyen jár.

Triumph fehérnemű bolt székesfehérvár

Triumph fürdőruha Székesfehérváron

Székesfehérvári üzletünk a fehérneműk mellett a márka fürdőruháival is foglalkozik. Legyen szó nyári vakációról vagy egy téli wellness-hétvégéről, a Triumph fürdőruhák hű társai lesznek éveken keresztül. A különböző fürdőruhafazonok között válogatva biztosan talál olyat, amelyben jól fogja érezni magát.

Kiemelkedő színvonalú kiszolgálásra számíthat

Mivel egy fehérneműt vagy fürdőruhát éveken keresztül viselünk, ezért fontos, hogy kényelmes legyen és megfelelő tartást biztosítson a fazon. Elengedhetetlen az is, hogy szimpatikus legyen és jól álljon a kiválasztott szín, hiszen egyébként csak a szekrény fiókjában fog pihenni a megvásárolt fehérnemű vagy fürdőruha. Éppen ezért arra törekszünk, hogy Székesfehérváron is minél szélesebb árukínálatból választhassa ki a megfelelő darabot.

Hétköznapokon este 6 óráig nyitva tart az üzletünk, hogy a munkanap végeztével is kényelmesen beszerezhesse a vágyott darabot, ugyanezen okból kifolyólag szombaton délelőtt is nyitva tartunk. Türelmes és szakképzett bolti eladóink a segítségére lesznek abban, hogy megtalálja a tökéletes Triumph fehérneműt vagy fürdőruhát. Kérje bátran eladóink segítségét, hétfőtől szombatig várjuk üzletünkben!

Itt talál meg minket