Korona Zrt. - Házépítők boltja - Székesfehérvár

A Házépítők boltjának elérhetőségei

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 7:30 – 16:00
szombat – vasárnap ZÁRVA

A Házépítők boltja elsősorban, de nem kizárólag közületi boltként működik, leggyakrabban intézményeket, vállalkozásokat szolgál ki.

Termékei között megtalálhatóak a félkész acélipari termékek, vegyi- és papíráruk, különböző, műanyagtermékek, legújabban pedig félkész színesfémek valamint ipari műanyagok (terramid, textilbakelit…) forgalmazásával bővült a termékpaletta.

Ha széles árukínálatra és professzionális kiszolgálásra vágyik, akkor a Házépítők boltja Székesfehérváron tökéletes választás!

Korona Házépítők boltja, Székesfehérvár

Változatos termékfelhozatal a Házépítők boltjában

8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 138-142.
Tel.: (22) 505-527 • Fax: (22) 314-276

A Házépítők boltja Székesfehérváron rendkívül színes termékfelhozatallal rendelkezik, hogy a különböző munkákhoz szükséges alapanyagokat egy helyen beszerezhesse.

Ha komolyabb épületátalakítás előtt áll, akkor fontos tudni, hogy a Széchenyi úti raktártelepen működő üzletben többféle vasárut tartunk, főként félkész acélipari termékeket. Hidegen hajlított és melegen hengerelt rudakat és idomacélokat, félszelvényeket, durva- és finomlemezeket is talál kínálatunkban. ÚJ! – egyik legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a bronz- és rézrudak, -idomok valamint az ipari műanyagok. Üzletünk csavarboltként is működik Székesfehérváron, hiszen kilós áron vásárolható rengeteg különféle szeg, csavar és dübel is. A kimérésnek köszönhetően igazán kedvező áron szerezheti be üzletünkben a szükséges csavarokat, szegeket …!

Műanyagáruk közül fellelhetőek nálunk PVC csövek és idomok, háztartási műanyagtárolók és takarítóeszközök is.  Megtalálhatóak különféle zárak, kilincsek vasalatok és lakatok is az üzletben.

Ha festésre készülődne, akkor a Házépítők boltjában egyszerűen beszerezheti a szükséges festékeket és segédanyagokat, valamint a hígítókat is. Amennyiben tisztítószereket, mosószereket, háztartási papírárukat és tisztálkodószereket vásárolna, akár nagyobb tételben, a Széchenyi úti üzletünkben ezt is könnyedén megteheti.

Házépítők boltja Székesfehérváron

A Házépítők boltjában Székesfehérváron professzionális kiszolgálás várja

Pontosan tudjuk, hogy a kiszolgálás minősége sokat adhat a vásárlói élményhez. Mi a professzionális kiszolgálás mellett döntöttünk, így bármilyen kéréssel fordulnak hozzánk a vevőink, amilyen hamar csak lehet, igyekszünk gondoskodni az áruk beszerzéséről.

Törzsvásárlóinknak kedvezményeket és kedvező fizetési határidőt biztosítunk, hogy a céges beszerzések a lehető leggazdaságosabban történhessenek. A gördülékeny vásárlások elősegítése végett ingyenes kiszállítást is vállalunk, valamint kérésre díjmentesen méretre vágjuk a megvásárolt acélárukat.

Hétfőtől péntekig történő nyitva tartassál várjuk kedves vásárlóinkat a Házépítők boltjában Székesfehérváron. Látogasson el üzletünkbe és tapasztalja meg, hogy milyen gyorsak is lehetnek a termékbeszerzések!

Itt talál meg minket