Korona Zrt. - Házépítők boltja - Székesfehérvár

A Házépítők boltjának elérhetőségei

Jelenleg zárva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 7:30 – 16:00
szombat – vasárnap ZÁRVA

A Házépítők boltja elsősorban, de nem kizárólag közületi boltként működik, leggyakrabban intézményeket, vállalkozásokat szolgál ki. Termékei között megtalálhatóak a félkész acélipari termékek, a vegyi áruk és a különböző szaniterszerelvények. Ha széles árukínálatra és professzionális kiszolgálásra vágyik, akkor a Házépítők boltja Székesfehérváron tökéletes választás!

Korona Házépítők boltja, Székesfehérvár

Változatos termékfelhozatal a Házépítők boltjában

8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 138-142.
Tel.: (22) 505-527 • Fax: (22) 314-276

A Házépítők boltja Székesfehérváron rendkívül színes termékfelhozatallal rendelkezik, hogy a különböző munkákhoz szükséges alapanyagokat egy helyen beszerezhesse.

Ha komolyabb épületátalakítás előtt áll, akkor fontos tudni, hogy a Széchenyi úti raktártelepen működő üzletben többféle vasárut tartunk, főként félkész acélipari termékeket. Hidegen hajlított és melegen hengerelt rudakat és idomacélokat, félszelvényeket, durva- és finomlemezeket is talál kínálatunkban.

Műanyagáruk közül fellelhetőek nálunk PVC csövek és idomok, valamint háztartási műanyagtárolók és takarítóeszközök is. A szaniteráruk terén is széles választékkal rendelkezünk, valamint megtalálhatóak különféle zárak, kilincsek vasalatok és lakatok is az üzletben.

Ha festésre készülődne, akkor a Házépítők boltjában egyszerűen beszerezheti a szükséges festékeket és segédanyagokat, valamint a higítókat is. Amennyiben tisztítószereket, mosószereket, háztartási papírárukat és tisztálkodószereket vásárolna, akár nagyobb tételben, a Széchenyi úti üzletünkben ezt is könnyedén megteheti.

Ha színesfém termékekre lenne szüksége, esetleg háztartási felhasználásra keres épületgépészeti megoldásokat, akkor látogassa meg Metalloglobus színesfém és műanyagboltunkat is!

Házépítők boltja Székesfehérváron

A Házépítők boltjában Székesfehérváron professzionális kiszolgálás várja

Pontosan tudjuk, hogy a kiszolgálás minősége sokat adhat a vásárlói élményhez. Mi a professzionális kiszolgálás mellett döntöttünk, így bármilyen kéréssel fordulnak hozzánk a vevőink, amilyen

hamar csak lehet, igyekszünk gondoskodni az áruk beszerzéséről.

Törzsvásárlóinknak kedvezményeket és kedvező fizetési határidőt biztosítunk, hogy a céges beszerzések a lehető leggazdaságosabban történhessenek. A gördülékeny vásárlások elősegítése végett ingyenes kiszállítást is vállalunk, valamint kérésre díjmentesen méretre vágjuk a megvásárolt acélárukat.

Hétfőtől péntekig történő nyitvatartással várjuk kedves vásárlóinkat a Házépítők boltjában Székesfehérváron. Látogasson el üzletünkbe és tapasztalja meg, hogy milyen gyorsak is lehetnek a termékbeszerzések!

Itt talál meg minket