Korona Zrt.

DUETT Ruházati Bolt

A székesfehérvári DUETT üzlet elérhetőségei

Székesfehérvár, Szent János köz 2.
Tel.: (22) 503-823 • Fax: (22) 503-823
E-mail: duett@koronazrt.hu

Facebook oldalunk: www.facebook.com/duett.korona

OLYMP ingek 20% kedvezménnyel a Duett Ruházati üzletben

Egy kényelmes és elegáns OLYMP ing mindig kifogástalan megjelenést garantál. Válasszon az őszre néhány kényelmes és minőségi inget, frissítse fel gardróbját akciós áron. Várjuk a Duettben: elegáns Olymp ingek 20% kedvezménnyel a készlet erejéig!

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 9:00 – 18:00
szombat 9:00 – 13:00
vasárnap ZÁRVA

A Duett Ruházati bolt Székesfehérvár belvárosában, a Fő utcán található. Minőségi, elegáns, többnyire magyar, francia, német és spanyol ruhák tartoznak a butik kínálatába. A hétköznapi viseletek mint a pulóverek, vasalásmentes ingek, valamint az elegáns öltönyök és alkalmi ruhák egyaránt megtalálhatóak a székesfehérvári üzletünkben. Ha szeretné a ruhatárát minőségi darabokkal kibővíteni, akkor a Duettben sikerrel fog járni.

Duett Ruházati Bolt - Székesfehérvár

Minőségi női alkalmi ruha Székesfehérváron

Női egyberuhák, nadrágok, pólók, pulóverek és kabátok bőséges választéka található az üzletben, az elegáns női ruhadarabok széles kínálatával várjuk a Duett Ruházati boltban.

Néha feladja a feladatot a különleges alkalmakon történő megjelenés. Milyen legyen például egy női alkalmi ruha esküvőre? Legyen ízléses, de mégis visszafogott, legyen mindenképpen előnyös az alkathoz, de alkalomhoz illő. Szakavatott eladóink segítségével biztosan megtalálja a színben és fazonban megfelelő öltözéket minden összejövetelre!

Elegáns férfi öltöny Székesfehérváron? A Duettben elérhető!

A Duett ruházati üzlet színes felhozatallal rendelkezik férfi pulóverek, zakók, nyakkendők és öltönyök terén is. Többféle típusú vasalásmentes ing is megtalálható az üzletben, hogy könnyebbé tehessük önnek a hétköznapokat.

Az elegáns megjelenéshez nélkülözhetetlenek a férfi ruházati kiegészítők. A legtöbb divatüzletben ezeket elég nehéz beszerezni a megfelelő minőségben, de a Duett ruházati boltban kiváló minőségű kendők, mandzsetták és övek között válogathat. Ha esküvői férfi öltönyt keres Székesfehérváron, akkor eladóink és a saját szabóságunk segítségével egyszerűen és gyorsan rátalálhat a tökéletesen önhöz illő öltönyre.

Duett Ruházati Bolt - Székesfehérvár

A Duett Ruházati bolt extra szolgáltatásai

Egy megbízható, külső szemre van szüksége a választáshoz? Vagy bizonytalan, hogy milyen szín, fazon állna önnek a legjobban? Eladóink készségesen segítenek a megfelelő ruha kiválasztásában és felpróbálásában. Üzletünkben kiemelkedő színvonalú kiszolgálás várja!

Mindannyian tudjuk, hogy az alakunk nem mindig követi a konfekciót, így sok időt elpazarolhatunk, mire megtaláljuk az alkatunkhoz legelőnyösebb darabot. Ha a Duettben vásárol, akkor ezt az időt és kellemetlenséget egyszerűen megspórolhatja magának! A saját szabóságunk a rendelkezésére áll, így gyorsan és díjmentesen méretre igazítjuk a nálunk vásárolt ruhákat. Egy különleges alkalomhoz illő ruháért nem kell utaznia, elérhető a kívánt alkalmi ruha, öltöny Székesfehérváron is!

Szívesen látjuk üzletünkben, hogy a segítségére lehessünk a minőségi ruhadarabok kiválasztásában!

Duett Ruházati bolt Székesfehérváron

Itt talál meg minket