Korona Zrt.

DUETT Ruházati Bolt

A székesfehérvári DUETT üzlet elérhetőségei

Székesfehérvár, Szent János köz 2.
Tel.: (22) 503-823 • Fax: (22) 503-823
E-mail: duett@koronazrt.hu

Facebook oldalunk: www.facebook.com/duett.korona

Jelenleg zárva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő - péntek 9:00 - 18:00
szombat 9:00 - 13:00
vasárnap ZÁRVA

A Duett Ruházati bolt Székesfehérvár belvárosában, a Fő utcán található. Minőségi, elegáns, többnyire magyar, francia, német és spanyol ruhák tartoznak a butik kínálatába. A hétköznapi viseletek mint a pulóverek, vasalásmentes ingek, valamint az elegáns öltönyök és alkalmi ruhák egyaránt megtalálhatóak a székesfehérvári üzletünkben. Ha szeretné a ruhatárát minőségi darabokkal kibővíteni, akkor a Duettben sikerrel fog járni.

alkalmi ruha Székesfehérváron

Minőségi női alkalmi ruha Székesfehérváron

Női egyberuhák, nadrágok, pólók, pulóverek és kabátok bőséges választéka található az üzletben, az elegáns női ruhadarabok széles kínálatával várjuk a Duett Ruházati boltban.

Néha feladja a feladatot a különleges alkalmakon történő megjelenés. Milyen legyen például egy női alkalmi ruha esküvőre? Legyen ízléses, de mégis visszafogott, legyen mindenképpen előnyös az alkathoz, de alkalomhoz illő. Szakavatott eladóink segítségével biztosan megtalálja a színben és fazonban megfelelő öltözéket minden összejövetelre!

Elegáns férfi öltöny Székesfehérváron? A Duettben elérhető!

A Duett ruházati üzlet színes felhozatallal rendelkezik férfi pulóverek, zakók, nyakkendők és öltönyök terén is. Többféle típusú vasalásmentes ing is megtalálható az üzletben, hogy könnyebbé tehessük önnek a hétköznapokat.

Az elegáns megjelenéshez nélkülözhetetlenek a férfi ruházati kiegészítők. A legtöbb divatüzletben ezeket elég nehéz beszerezni a megfelelő minőségben, de a Duett ruházati boltban kiváló minőségű kendők, mandzsetták és övek között válogathat. Ha esküvői férfi öltönyt keres Székesfehérváron, akkor eladóink és a saját szabóságunk segítségével egyszerűen és gyorsan rátalálhat a tökéletesen önhöz illő öltönyre.

öltöny Székesfehérváron

A Duett Ruházati bolt extra szolgáltatásai

Egy megbízható, külső szemre van szüksége a választáshoz? Vagy bizonytalan, hogy milyen szín, fazon állna önnek a legjobban? Eladóink készségesen segítenek a megfelelő ruha kiválasztásában és felpróbálásában. Üzletünkben kiemelkedő színvonalú kiszolgálás várja!

Mindannyian tudjuk, hogy az alakunk nem mindig követi a konfekciót, így sok időt elpazarolhatunk, mire megtaláljuk az alkatunkhoz legelőnyösebb darabot. Ha a Duettben vásárol, akkor ezt az időt és kellemetlenséget egyszerűen megspórolhatja magának! A saját szabóságunk a rendelkezésére áll, így gyorsan és díjmentesen méretre igazítjuk a nálunk vásárolt ruhákat. Egy különleges alkalomhoz illő ruháért nem kell utaznia, elérhető a kívánt alkalmi ruha, öltöny Székesfehérváron is!

Szívesen látjuk üzletünkben, hogy a segítségére lehessünk a minőségi ruhadarabok kiválasztásában!

Duett Ruházati bolt Székesfehérváron

Itt talál meg minket