Korona Zrt.

Villanyász villamossági bolt - Székesfehérvár

A Villanyász villamossági áruház elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, dr. Koch L. utca 4.
Tel.: (22) 502-649 • Fax: (22) 502-649>
E-mail: villanyasz@koronazrt.hu

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 8:00 – 17:00
szombat 8:00 – 12:00
vasárnap ZÁRVA

A Villanyász áruház évtizedek óta Székesfehérvár “lámpaboltja” és villamossági szaküzlete. Lámpák, izzók terén hatalmas árukészlettel és a villanyszerelési cikkek teljes választékával várjuk vásárlóinkat villamossági boltunkban. Akár otthoni felhasználásra, akár intézményi vagy céges célra szeretne a megfelelő világításról gondoskodni, professzionális és megbízható megoldásokat kínálunk.

Villanyász Villamossági bolt Székesfehérvár

A “lámpabolt” Székesfehérváron

Ha a Villanyász névről nem is ugrana be rögtön az üzlet képe, akkor a lámpaboltról már biztosan minden fehérvári tudni fogja, hogy a Korona Zrt. villamossági boltjáról van szó. A lámpabolt és a Villanyász fogalma összeforrt a városban az elmúlt évtizedekben.

Ez annak köszönhető, hogy hatalmas választékkal rendelkezünk lámpák, csillárok terén. Így ha ellátogat üzletünkbe, biztosan megtalálja azt a darabot, ami pontosan az ön lakásához illik. Éppen elegáns csillárra vagy egy praktikus állólámpára vágyik? Jól mutatna a lakásában egy modern „UFO” lámpa, vagy egy sokféle célra felhasználható spot lámpa? Éppen egy kerti lámpát keres a ház köré vagy egy vezérelhető „okos” lámpát szeretne felszerelni? Talán egy íróasztali lámpát, esetleg egy kis méretű zseblámpát tervez vásárolni? Nálunk garantáltan be tudja szerezni.

Ugyanígy, ha LED izzó, fénycső, halogén égő vagy hagyományos izzóra van szüksége, akkor a Villanyásznál jó helyen keresgél. Széles választékkal rendelkezünk a különféle modern izzók és a karácsonyi, vagy akár egész évben használható díszvilágítás terén is.

Villanyász Villamossági áruház Székesfehérvár

A székesfehérvári Villanyász villamossági bolt kínálata

Villamossági szaküzletként olyan termékkínálattal rendelkezünk, amellyel profi villanyszerelőket is könnyedén ki tudunk szolgálni. Rengeteg kapcsoló, elosztó, dugalj vagy akár ipari csatlakozó, trafó, biztosíték kismegszakító is elérhető az üzletben, valamint nagy választékot kínálunk a különféle kábelekből, vezetékekből is. A Villanyászban egy helyen beszerezhet minden villanyszerelési terméket!

A villamossági szaküzlet szolgáltatásai

Eladóink nem csak a magas szintű kiszolgálással, de szakértői segítségükkel is a vásárlók rendelkezésére állnak. Amennyiben olyan lámpát tervez venni, amely éppen nem elérhető az üzletben, rövid határidővel megrendeljük.

A villamossági szaküzletben lehetőséget biztosítunk a különböző izzók fényerejének, színének kipróbálására, hogy ön összehasonlíthassa őket és csak a megfelelőt vigye haza. Amennyiben a LED-es izzó a garanciális időn belül meghibásodna, akkor a webshopok bonyolult ügyintézéssel szemben, a Villanyász belvároshoz közeli szaküzletében egyszerűen elintézheti az izzó cseréjét.

Kanyarodjon el villamossági boltunk felé, ha a belvárosban jár! Nálunk gyorsan pótolhatja a kiégett izzót, vagy beszerezheti ezer éve halogatott olvasólámpáját. A Koch László utcai üzletünkben világossá válik majd: nálunk a vevő az első!

Itt talál meg minket