Korona Zrt.

AGRO Üzletház

Az AGRO Üzletház elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 11.
Tel.: (22) 505-942 • Fax: (22) 505-942

E-mail: agrouzlethaz@koronazrt.hu

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 7:30 – 16:30
szombat 7:30 – 12:00
vasárnap ZÁRVA

Az Agro Üzletház mezőgazdasági bolt és gazdabolt Székesfehérváron, a buszpályaudvartól egy perc sétára található. Termékkínálatunkkal lefedjük a növényvédőszerek, háztartási irtószerek, vetőmagok kínálatát, de megtalálhatóak nálunk a kerti gépek, barkácsanyagok, szerszámok és különféle trágyák is.

A mezőgazdasági áruház célja, hogy minden székesfehérvári kertészet vagy kiskert gazdája megtalálja itt a szükséges eszközöket és anyagokat. Így akár háztartási, akár vállalkozói felhasználásra keresi a megfelelő terméket Székesfehérváron, nálunk időt spórolva, egy helyen beszerezhet minden kertészkedéshez nélkülözhetetlen árut.

gazdabolt Székesfehérváron

Kínálat a mezőgazdasági boltban Székesfehérváron

A növényvédő szerek tekintetében megtalálhatóak székesfehérvári mezőgazdasági boltunkban a gombaölő, gyomirtó, rovarölő vegyszerek. Ezeken felül rendelkezünk “zöldkönyves”, engedélyhez kötött vegyszerekkel is, amelyek webáruházakban vagy nagyobb szupermarketekben csak nehézkesen beszerezhetőek. Nálunk ezek is könnyedén és gyorsan megvásárolhatóak a megfelelő engedélyek birtokában.

Gazdaboltként rendkívül széles a vetőmag kínálatunk. Többféle háztartási rovar- és rágcsálóirtó szert, valamint különböző fóliákat és kisállateledelet is tartunk készleten.

Így akár a kártevők elleni harcban van szüksége segítségre, akár a meglévő növényeit szeretné ápolni, nálunk mindent megtalál hozzá!

Továbbá különféle kerti barkácsanyagok és szerszámok, kaspók is elérhetőek a mezőgazdasági áruházunkban. Választékos felhozatallal rendelkezünk a fűnyírók, fűkaszák, rotációs kapák, szivattyúk és más kerti kisgépek terén, így a komolyabb eszközök és gépek beszerzését is bátran elintézheti üzletünkben.

mezőgazdasági bolt, Székesfehérvár

Extra szolgáltatások a gazdaboltban Székesfehérváron

Fontosnak tartjuk, hogy mezőgazdasági boltunkban mindig széles termékkínálatot biztosítsunk a vásárlóinknak, és még egy nagyobb székesfehérvári kertészet is megtaláljon minden keresett terméket. A termékeken felül szeretnénk a kiszolgálással is kiemelkedni a fehérvári gazdaboltok sorából. Éppen ezért tapasztalt eladóink szívesen adnak tanácsot vásárlóinknak, például a növényirtó- vagy növényvédőszer keresés során.

Akár a tavaszi ültetéshez, a nyári kerti munkához, az őszi lombsöpréshez vagy a növények teleltetéséhez keres eszközöket és jó tanácsot, akkor az AGRO mezőgazdasági bolt Székesfehérváron a segítségére lesz benne.

Keresse bátran telefonon, e-mailben vagy személyesen az AGRO üzletházat az alábbi elérhetőségeinken, hétfőtől szombatig várjuk a Mátyás körút 11. szám alatt, a belváros szívében!

mezőgazdasági bolt Székesfehérvár

Itt talál meg minket