TIP-TOP Cipőbolt Székesfehérvár

A TIP-TOP Cipőbolt elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Lakatos u. 6-8.

Tel.: (22) 501-997 
Fax: (22) 501-997
tiptop@koronazrt.hu

Facebook oldalunk:
www.facebook.com/koronatiptop

Jelenleg nyitva vagyunk.
Nyitva tartás
hétfő – péntek 9:00 – 18:00
szombat 9:00 – 13:00
vasárnap ZÁRVA

A TIP-TOP Cipőbolt Székesfehérváron hozzátartozik a belváros képéhez: városunk egyik legrégebbi cipőáruházáról van szó, amely évtizedek óta látja el minőségi lábbelikkel a fehérváriakat. Szakértő eladók, segítőkész kiszolgálás és a minőségi férfi és női cipők terén széles márkafelhozatal várja az üzletbe látogató vevőket.

Férfi és női cipők széles választéka a TIP-TOP-ban

A TIP-TOP cipőbolt Székesfehérváron minőségi férfi és női cipőket, csizmákat, papucsokat, táskákat, valamint az ezekhez tartozó kiegészítőket kínálja.

A minőségi cipő ma már többet jelent egy sima bőrcipőnél. A cipők külső kiképzése meg kell, hogy birkózzon az évszakok viszontagságaival, a belső kialakításnak pedig ergonomikus kényelemben kell tartani a lábfejet.

Ma már a Tamaris cipők talpának Feel me memóriahabja, a Jana H szélességű darabjai, a Geox elegáns, vízálló lábbelijei az Amphibiox megoldással mind-mind azt szolgálják, hogy a cipők viselése igazán kényelmes élmény legyen. A TIP-TOP cipőboltban ezek a kényelmi típusok mind elérhetőek, és ezeken felül Bugatti, Marc, Gabor, Ara, Joseph Seibel, Högl, Caprice, Wortmann cipők és Scholl papucsok is megtalálhatóak.

Ha a strandidőszakra vagy a welnessezéshez keres ízléses papucsot, vagy a télre választana egy meleg, komfortos csizmát, esetleg egy alkalmi körömcipőt szeretne, a TIP-TOP cipőáruházban rengeteg különféle színből és fazonból válogathat.

Harisnyák és zoknik is széles választékban elérhetőek a TIP-TOP kínálatában, így ha komfortos, pamut zoknikat vagy elegáns, alkalmi harisnyákat keres, garantáltan sikerrel jár üzletünkben. Mondanunk sem kell, előnyös, ha a kiválasztott cipőhöz hozzáillő táskával is rendelkezünk: számtalan márka táskái fellelhetőek a cipőboltunkban. A megvásárolt lábbelik ápolása is nélkülözhetetlen: ehhez megtalál minden krémet, sprayt és eszközt a kínálatunkban.

TIP-TOP cipőbolt Székesfehérvár Fő utcáján

A jól bevált cipőbolt Székesfehérváron

A TIP-TOP évtizedek alatt bizonyított: ha minőségi cipőt keres, akkor a Fő utcai cipőboltban megtalálja. A széles árukínálat és a segítőkész, szakavatott eladóink munkája a garancia arra, hogy a TIP-TOP cipőboltba betérve biztos, hogy elégedetten távozik.

Nézze meg újonnan érkezett, szezonális cipőinket, hétfőtől-szombatig várjuk cipőáruházunkban!

Itt talál meg minket